Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Mobilier de la producator

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
6 pareri

Mostrar catifea (bonnie)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

166 lei Lei
Cod produs
MOSTRAR 1
Out Of stock
Descriere
Mostrar catifea
La eScaun ai libertatea suprema de a alege intre stofa si catifea. Orice material textil poate fi folosit pe toate scaunele din colectia noastra. Dar alegerea materialului preferat poate fi uneori destul de dificila. Suntem bucurosi sa va sfatuim in acest sens si sa va ajutam cu cateva sfaturi practice.

Pe langa informatiile corecte, a vedea si a simti este importanta pentru o experienta optima a colectiei noastre. De aceea, puteti solicita rapid mostre de testare. Putem trimite probele de testare la tine acasa si le poti vizualiza si compara la indemana ta, in propriul mediu.

Culorile ilustrate se pot abate de la realitate, de aceea va punem la dispozitie mostrele de culoare care se pot comanda contracost. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Catifea sau velur

Cu tesatura noastra de catifea de inalta calitate, esti mereu la moda! Structura de suprafata moale si eleganta a tesaturii de catifea face din fiecare scaun un adevarat captivant. Este o tesatura de tapiterie moale si lucioasa, extrem de potrivita pentru utilizare intensiva.

Oferim produse tapitate catifea in culori diferite:
Caramiziu (Brick 312)
Ciocolatiu (Chocolate 811)
Verde (Green 400)
Taupe (Taupe 808)
Nuc (Walnut 815)

Catifeaua, cunoscuta si sub numele de velur, este o tesatura moale si stralucitoare. Tesatura are un aspect luxos si se potriveste bine cu diferite stiluri de interior. Tesatura moale de catifea este confectionata din bumbac tesut cu bucle deschise. Buclele sunt taiate, creand paruri mici care confera catifelei aspectul sau distinctiv.

Tesatura se simte moale si are o stralucire deosebita. Mobilierul din catifea este foarte potrivit pentru utilizare intensiva si este, de asemenea, foarte durabil. Caracteristica catifelei este schimbarea culorii atunci cand materialul este mangaiat. Acest lucru creeaza nuante frumoase de culoare si ofera acel aspect luxos care face ca catifeaua sa fie atat de populara.

Cum intretineti catifeaua?

Mobilierul din catifea este usor de intretinut. In circumstante normale, este suficienta aspirarea regulata. Pentru a va mentine frumos mobilierul din catifea mai mult timp, este, de asemenea, important sa aspreti usor firele de par din cand in cand. Faceti acest lucru mai ales in locurile in care va asezati des, pentru a evita o oglinda pe scaun (pari turtiti care formeaza o suprafata vizibila)

Pentru aspre, folositi o carpa usor umeda si frecati usor materialul cu o presiune usoara, astfel incat firele de par sa se ridice din nou. Nu intrati in panica in caz de pete, ci reactionati imediat: tamponati imediat lichidele cu grija cu hartie de bucatarie nealbita sau cu un prosop curat.

Incercati sa aplicati putina presiune si sa tratati intotdeauna pata din exterior spre interior. Curatati intotdeauna intreaga proprietate si niciodata o zona mica. Impregnati din nou dupa curatare pentru a restabili efectul de respingere a murdariei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura