Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Mobilier de la producator

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
6 pareri

Mostrar piele naturala (botswana)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Cod produs
MOSTRAR 2
Out Of stock
Descriere
Mostrar piele naturala de bivol
Pielea este un material durabil, elegant, flexibil, puternic si durabil.

Folosim explicit piele de bivol pentru produsele noastre. Acestea sunt piei durabile si robuste, cu pori grosieri. Spre deosebire de pielea de vaca normala, pielea de bivol are o porozitate semnificativ mai grosiera. Acesta este motivul pentru care pielea de bivol este preferata noastra pentru banci, scaune, canapele si fotolii.

Cu acest tip de piele, colorantii ecologici patrund adanc in pori in timpul procesului de colorare, fara a modifica suprafata pielii. Structura ei ramane neschimbata.

Pielea naturala de bivol este spalata manual in fabrica noastra, apoi se aplica un strat de vopsea elastica pe baza de apa pentru a preveni pierderea culorii. Pielea este apoi impregnata cu o ceara transparenta. Acest lucru face ca pielea sa fie rezistenta la substante lichide si alte poluari.

Toata pielea noastra respecta reglementarile stricte si ghidurile UE privind utilizarea si prezenta colorantilor PCP, CFC, Chromo (VI) si AZO in timpul procesului de colorare. Datorita naturaletei pielii, pot aparea diferente de culoare intre diferitele loturi de culoare.

Culorile ilustrate se pot abate de la realitate, de aceea va punem la dispozitie mostrele de culoare care se pot comanda contracost.

Pielea Botswana este vopsita manual in Italia, rezultand o schema de culori foarte frumoasa si uniforma. Procesul de finisare este rotunjit cu o grija deosebita pentru a face scaunul dumneavoastra deosebit de moale si confortabil.

Oferim produse tapitate cu piele de bivol botswana in culori diferite:

Botswana MARO
Botswana COGNAC
Botswana TAUPE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura